Ontwerp studio

Wij ontwerpen voor u!

Onze DTP-afdeling ontwerpt en maakt documenten voor alle digitale en gedrukte media, waarbij de afmetingen kunnen variëren van een visitekaartje tot een grootformaatposter.
Met de modernste apparatuur en de nieuwste software pakketten maken wij alles wat u nodig heeft. Wij dragen zorg voor de grafische vormgeving van al uw documenten en uiteraard houden wij rekening met uw huisstijl en andere wensen. Ontwerpen, het zetwerk, proefdrukken gebeurt allemaal op onze Pre-Pressafdeling. De directe link naar onze productie biedt alleen maar voordelen.

Wanneer u al in het bezit bent van digitale bestanden dan kunnen wij deze omzetten naar print- en drukklare bestanden.

Wij staan ook ter beschikking voor de creatie van uw logo, huisstijl, enz…
Indien u vragen heeft over het opslaan van PDF of andere technische vragen i.v.m. de aanlevering van uw bestanden, kan u steeds bij ons terecht.

Wij printen alsof het gedrukt staat!

Voor het snel en accuraat digitaal printen in zowel zwart-wit als full-color beschikken wij over de meest moderne apparatuur.
Snel, op de hoogst mogelijke resolutie en in oplages vanaf één exemplaar!
Onze machines kunnen enkel- en dubbelzijdig printen tot SRA3 (450 x 320 mm) en dit op een uitgebreid gamma aan papiersoorten en papierdiktes.
Het zijn dus géén kopieermachines die kunnen printen, maar heuse digitale kleurenpersen die offset “look & feel” leveren.

Printing on demand: bespaar uzelf verouderd drukwerk!

Veel informatie wordt overgedragen via papier. Of het nu gaat om folders, cursusmateriaal of een gebruikershandleiding.
Vanwege een gunstige prijsstelling worden deze vaak traditioneel gedrukt in grote oplages.
Dit kan in sommige gevallen zéér nadelig zijn voor u! U bent immers veel ruimte kwijt aan opslag en uw documenten kunnen verouderen en belanden dan in de papiercontainer.
Printing on demand is dan dé oplossing!
Wij archiveren uw werk digitaal en drukken digitaal volgens uw behoefte en aanvraag. Door digitaal te produceren in kleine oplages is uw drukwerk altijd actueel en hoeft u geen grote partijen meer op te slaan!

Printen of drukken?

Het is niet hetzelfde, al willen veel bedrijven die alleen maar printen, u dat wel graag laten geloven!
Als u die vraag aan ons voorlegt, zal u een objectief (en precies op uw project toegesneden) antwoord krijgen, want wij hebben beide technieken in huis. Zo simpel is dat!
Geen enkel risico dus, dat uw project in een niet aangewezen richting zal geduwd worden. De uiteindelijke keuze, digitaal of traditioneel is dan nog altijd aan u!
Voor grotere oplages is het altijd aangewezen én blijven ook wij trouw aan het traditioneel drukken.

 

Vraag uw offerte op:

Ontwerp studio