Printwerken

Beste student / Klant (Particulier of zakelijk),

Momenteel zitten wij allemaal gebonden aan de maatregelen welke terecht zijn uitgevaardigd ten gevolge van de coronacrisis. Wij beseffen ten zeerste dat dit ook voor u een lastige periode is! Indien u printwerk, cursussen, thesis of andere nodig heeft STAAN WIJ KLAAR OM U DAARBIJ TE HELPEN !

U kan langskomen met een USB-stick voor uw documenten te laten printen.
Maar u kan uw drukwerk, cursussen, thesis, eindwerk, gip enzo steeds online doorsturen via e-mail of WEtransfer waarna wij deze kunnen afdrukken.

Gebruik hiervoor een van de onderstaande bestelbonnen en vul deze volledig in en stuur hem samen met uw documenten terug naar ons. Wij doen onmiddelijk het nodige.

AFHALING:
Wij geven u alvast een seintje wanneer uw bestelling klaar is voor afhaling.
Afhalen kan op de normale openingsuren.

Indien u toch wenst dat wij uw documenten opsturen via Bpost, voegen wij bij de levering een document waarop alle gegevens staan om de betaling uit te voeren. De betaling verwachten wij uiteraard wel binnen de 7 dagen na het versturen van uw bestelling.

En zoals steeds krijgt u als student 10% korting op uw bestelling.

Hieronder vindt u de gepaste bestelbon voor uw bestelling. Even de bestelbon downloaden, volledig invullen en samen met uw documenten opnieuw naar ons doormailen. Zijn uw bestanden te groot om in bijlage mee te sturen, maak dan gerust gebruik van de optie WETRANSFER FREE welke u ook onderaan deze pagina zult terugvinden.

WAAR U WEL REKENING MEE MOET HOUDEN:

  • Alle “Word” documenten dienen te worden omgezet naar PDF om het verspringen van de inhoud te vermijden.
  • Alle ingevoegde tabellen, afbeeldingen, enz, in “Word” bevatten kleur. Indien deze niet in kleur moeten worden afgedrukt, dient u op de bestelbon op de daarvoor voorziene plaats melding te maken welke pagina’s er wel degelijk in kleur dienen te worden afgedrukt.

Alle bijkomende opmerkingen kan je onderaan de bestelbon vermelden op de daarvoor voorzien ruimte.

Mocht u nog bijkomende vragen hebben stuur ons even een email. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk een antwoord te formuleren.

Bij het definitief plaatsen van uw bestelling gaat u akkoord met onze Algemene Verkoopsvoorwaarden welke u kan terugvinden op onze website.

Verstuur uw bestelbon en documenten of vragen naar:  info@concept-printing.be

BESTELBON KOPIEREN    BESTELBON THESIS       WETRANSFER 

 

Hou het vooral gezond tijdens deze moeilijke periode !

Contactformulier